Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Dexpantenol

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Dexpantenol

Τι είναι Dexpantenol;

antimetopisi-trixoptosis-farmakeutiki-kosmetologiaTH η D-Panthenol (αλκοόλ) προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (οργανικό οξύ) το οποίο λειτουργεί σαν την βιταμίνη Β5, ενώ μπορεί να συνεργαστεί με το συνενζύμο Α για να λειτουργήσει επιτυχώς. Παράλληλα, ενσωματώνεται στην επίτευξη ενός μεγάλου αριθμό ενζυμικών αντιδράσεων του μεταβολισμού, ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα. Το παντοθενικό οξύ είναι βασικό στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και του λίπους, όπως και για την σύνθεση των ορμονών και της χοληστερόλης.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Eίναι μια εντατική θεραπεία Αναδόμησης του τριχωτού. Εφαρμόζεται με την διαδερμική μέθοδο napage. Το μυστικό της μεθόδου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται το Dexpantenol στο δέρμα. Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση του μείγματος στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία της τριχόπτωσης. Οι ευεργετικές ιδιότητες του Dexpantenol δρουν ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ μέσα δηλαδή στο δέρμα και όχι εξωτερικά (όπως οι αμπούλες), στην «καρδιά» του προβλήματος.

Τι διαφορά θα δω στα μαλλιά μου;

Χρησιμοποιείται σαν θεραπεία για την αλωπεκεία που συνήθως σχετίζεται με την βιοτίνη. Έχει τροφική αντίδραση στο επιθήλιο και στον μεταβολισμό των λιπιδίων στην σμηγματορροϊκή αλωπεκία.

Διάρκεια θεραπείας: 45'

Είναι κατάλληλο για εμένα;

Μπορείτε να κάνετε τo online διαγνωστικό test, για να διαπιστώσετε αν είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς.