Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης με Βιοτίνη

Βιοτίνη είναι γνωστή ως βιταμίνη Β8 και βιταμίνη H και παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους. Είναι καταλυτική στη σταθεροποίηση του διοξειδίου του άνθρακα και στη σύνθεση των λιπαρών οξέων. Η τρίχα αποτελείται κυρίως από μια Fibrose πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη, η οποία δημιουργείται ως συνέπεια του συνδυασμού των διαφόρων αμινοξέων. Στη ρίζα της τρίχας υπάρχει ενεργός μεταβολισμός πολύ ευαίσθητος σε θρεπτικές ελλείψεις, που μειώνουν την συγκέντρωση των ανόργανων συστατικών σε πρωτεΐνες ή βιταμίνες που μπορεί να προκαλέσει αστάθεια και, κατά συνέπεια, απώλεια μαλλιών.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Eίναι μια εντατική θεραπεία Αναδόμησης του τριχωτού. Εφαρμόζεται με την διαδερμική μέθοδο napage. Το μυστικό της μεθόδου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται το Lipoplus στο δέρμα. Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση του μείγματος στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία της τριχόπτωσης. Οι ευεργετικές ιδιότητες του Lipoplus δρουν ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ μέσα δηλαδή στο δέρμα και όχι εξωτερικά (όπως οι αμπούλες), στην «καρδιά» του προβλήματος.

Τι διαφορά θα δω στα μαλλιά μου;
Η Βιοτίνη έχει μια αναζωογονητική επίδραση που μαζί με ιχνοστοιχεία εξασφαλίζει ότι το κύτταρο μπορεί να επιτύχει τις μεταβολικές του λειτουργίες και να αποφευχθεί η απώλεια μαλλιών.
Ενδείκνυται για Αλωπεκία, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και πρόληψη. Βασικός στόχος της θεραπείας είναι ενίσχυση και η διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυίας.